(ВИДЕО) ШОКАНТНО: Чом сакал да го тепа Никола Груевски за време на последното интервју во Телма!

0
730

Но ако го гледавте интервјуто ќе помислите дека сакал да води љубов со него, никаде немаше ни трага од тој бес за кој зборува старото…