(ВИДЕО) ХАХА, КЛЕКОВСКИ Е СРЦКА ВМРОВСКА: Анкетите не се битни! (Затоа што на сите Сиљановска губи!)

0
288

На сите анкети Сиљановска губи, и тоа губи се повеќе како се доближува денот на гласање.

И кој е коментарот за тоа на екс директорот на МЦМС, невладина која живее од анкетите 30 години? Анкетите не се битни?!?!

ХАХААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!

Линк до емисијата ОВДЕ