(ВИДЕО) ИСУСЕ ХРИСТЕ: Новинар од телевизијата на социјалистот Ѕинго му се бунеше на премиерот што многу ја покачил социјалната помош, никој немало да работе?!

0
352

Новинар од телевизијата на социјалистот Ѕинго му се бунеше на премиерот што многу ја покачил социјалната помош, никој немало да работе?!