(ВИДЕО) АЈДЕЕ, СИЉАНОВСКА РАСПАЛИ ПО ВМРО ДПМНЕ, ПАРТИЈАТА КОЈА ЈА КАНДИДИРА: Тие владееја многу лошо, со многу криминал, диктаторски…

0
190

Силјановска распали по ВМРО-ДПМНЕ, партијата која неа ја кандидира за претседателски кандидат : Тие владееја многу лошо, со многу криминал, диктаторски… 😀 😀 😀