ПАЛЧО ВО ПАНИКА СИ ЈА ИШКА МУВАТА НА КАПАТА: ПО МАРЈАН СЛЕДНИ ЗА АПСЕЊЕ СМЕ ЈАС И ЗОРАН БУРЕВЕСНИК ТОА ЌЕ СЕ СЛУЧИ ОВИЕ ДЕНОВИ!

0
6262

Лидерот на партијата ДЕСНА и автор на јутуб емисии, Љупчо Палевски – Палчо објави паничен фб пост дека следни за апсење се тој и осудениот рекетар Зоран Буревесник:
Во моментов се врши претрес кај Мацко дома, собираат се што ќе најдат нооо, има едно ноооо.

Обвинителот во ОЈО Скопсково со презиме Серафимовски и официјално е задолжен за „средување“ на Новинарот Божиновски, Мацко ДОКАЗ и мене авторот на постот, Љупчо Палевски.

За таа цел пред цели два месеци, му се доделени 7 истражители со цел пред УСТАВНИТЕ измени да ги решел оние кои не се под контрола, не се во проектот со работно име, ОНИ КАО НАПАЃААТ, а НИЕ КАО СЕ БРАНИМЕ..

Не ме изненадува ова што го прават, а прават конструкции, класични како што правеа и во случајот со службени белешки од АНБ кои до ден денес се нејасни само да се издејствува притварање и реметење на секој еден кој не се согласува со овие политики на КУРТОиМУРТО, секој кој објавува компромитирачки докази за ВЛАСТА и за ОПОЗИЦИЈАТА.

Е сега, со СЕРАФИМОВСКИ специјалецот се гледам во ПОНЕДЕЛНИК на СУД за сосема друг предмет, Одавање на службена тајна, СУДСКИ ПРОЦЕС за одавање на СЛУЖБЕНА ТАЈНА за досието АТЛАНТИК по Обвинителен предлог од АНБ, па ќе искористам прилика да го видам суратот на тој СИСТЕМСКИ СУРТУК појачан со дури 7 истражители, во проектот ДИСЦИПЛИНИРАЊЕ на секој кој е против овие политики на лудачкава ВЛАСТ и ОПОЗИЦИЈА.