ЈАКИМОВСКИ ДОБИ ТУЖБА ОД МАКЕДОНСКИ БУГАРИ ЗА ГОВОР НА ОМРАЗА, ТОЈ ИМ ОДГОВОРИ ЖЕСТОКО: АЈДЕ МАРШ ГЛАС ДА НЕ ВИ ЧУЈАМ!

0
717
  • Ме тужеле група Бугари во земјава за мојата изјава дека за Бугарите во устав треба да ги внесеме со фуснота дека се татари. Замислете они нас не множат со нула а се лутат кога ќе им вратиш со иста мера. АЈДЕ ВЕ МОЛАМ МАРШ! Ниту ќе ме исплашите ниту ќе ме замолчите. Моите соселани во Подржикоњ биле казнети со 65 стапа за време бугарската окупација а дедо ми бил во бугарски затвори, тоа нема да ви го заборавам, за мене вие сте голема нула!

Јакимовски на стримот на Инфомакс.