Home Фејсбук & Твитер САШКО МИТОВСКИ Е МНОГУ ДОБАР ДЕЧКО, НО ЌЕ БИДЕ УШТЕ ПОДОБАР ТАТКО...

САШКО МИТОВСКИ Е МНОГУ ДОБАР ДЕЧКО, НО ЌЕ БИДЕ УШТЕ ПОДОБАР ТАТКО НА КРИВА ПАПАНКА: ДЕНЕС НА ПОСЕТА КАЈ ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО ПОДРЖИКОЊ ДА ИМ ЈА ЧУЕ МАКАТА

0
993

На убавото време денес поминав еден убав ден со жителите на селото Подржикоњ.

Разговаравме, срдечно и отворено за проблемите што ги засегаат.
Како и денес, јас ќе бидам тука за нив секој ден, 365 дена во годината.

Фејсбук статус на кандидатот за градоначалник на Крива Паланка, Сашко Митовски.