МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ : СЕ РЕКОНСТРУИРААТ ПОДОВИ, ЗАМЕНА ЗА ПРОЗОРЦИ И РЕКОНСТРУКЦИЈА НА КРОВ ВО ООУ ХРИСТИЈАН КАРПОШ А ПОТОА СЛЕДУВА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА САНИТАРНИ ЈАЗЛИ

0
597

Во тек е реконструкција на подови, замена на прозорци и реконструкција на кров во ООУ Христијан Карпош. Следува реконструкција на санитарни јазли.

✅ Во 2020 година беше извршена реконструкција на подови во 5 училници преку проектот Јакнење на капацитети на Локална самоуправа.

✅ Во 2018 година беше реновиран холот и ходниците.

✅ Во 2018 година беа реновирани 3 училници во подрачното училиште во населбата Иго Тричковиќ.

#КумановоСеМенува
#КумановоКаквоШтоГоСакаме
#ЗаНашеКуманово
#ЗборотЕЗбор

Фејсбук статус на градоначалникот на Куманово,  Максим Димитриевски.