ЕДИ РАМА : ВМРО-ДПМНЕ Е ГЛУПАВА МАКЕДОНСКА ОПОЗИЦИЈА БИДЕЈЌИ НЕМА СЕНС ЗА ХУМОР, МОЈАТА ШЕГА ЗА ЗАПАДНА БУГАРИЈА ЈА НАПРАВИЈА ВО КОРИСТ НА БУГАРИЈА, НО КОГА СИ ГЛУПАВА ОПОЗИЦИЈА ТОГАШ СИ ОСУДЕН ДА ОСТАНЕШ ВО ОПОЗИЦИЈА!

0
1925

Еди Рама на самитот во ЕУ-Западен Балкан за ВМРО-ДПМНЕ :

  • ,,Се надевам дека нема да се случи како со глупавата македонска опозиција, ок? Која го сфати она што го реков за Западна Бугарија како навреда. Не, бидејќи видеото беше скратено, бидејќи реков Идниот премиер на Западна Бугарија, и потоа идниот премиер на Источна Бугарија. Бидејќи тие бараат од оваа земја сите овие напори, тие го сменија името. Но, со тоа се кажува нешто не многу убаво за Бугарија и за ЕУ, а не за Северна Македонија, но кога си глупава опозиција тогаш си осуден да останеш во опозиција!”.