ЕВЕ ЗОШТО Е РАМНО ЗЕМЈАШ И ЗОШТО ТВРДЕЛ ДЕКА ЗЕМЈАТА Е УСТВАРИ РАМНА ПЛОЧА : МИЛЕНКО ЗА ДА ПОЛОЖИ ИСПИТИ НА ГЕОГРАФИЈА НА ПМФ, МЕШАЛ МАЛТЕР НА ВИКЕНДИЦИ НА ПРОФЕСОРИ

0
1008

Миленко во својата најнова епизода од ,,Винтаж” изјави дека за да положел испити по Географија на ПМФ, на професори на викендици им мешал малтер.

Еве зошто Миленко е рамно земјаш и зошто тврдел дека земјината топка е уствари рамна плоча.