(ВИДЕО) О БОЖЕ ГОСПОДЕ: Идиот на неделата! СДСМ сакало да донесе 1 милион Африканци, и Македонија да се вика Македонија-Етиопија. Сиктер бре забегани!

0
251

Идиот на неделата! СДСМ сакало да донесе 1 милион Африканци, и Македонија да се вика Македонија-Етиопија. Сиктер бре забегани!