ВЕНКО ФИЛИПЧЕ И АЛЕКСАНДАР ЦАНДЕ СЕ СРЕТНАА СО ЖИТЕЛИТЕ НА НАСЕЛБАТА ЛИСИЧЕ ДА СЛУШНАТ ИДЕИ И ПРЕДЛОЗИ НА ТЕРЕН

0
183
Благодарам за убавите зборови Венко Филипче.

На жителите од Населба Лисиче им благодарам за силната поддршка. Слушнавме нови идеи и предлози кои влегуваат во програмата за следните четири години.

Одиме во голема победа! #НајдобротоЗаАеродром #НашеМаало

Фејсбук статус на кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Аеродром, Александар Филиповски – Цанде.