ВЕНКО ФИЛИПЧЕ ГИ ОТЕПА ВМРОВЦИТЕ НА ТВИТЕР : Состанок на ВМРО-ДПМНЕ за барање одговорност од власта за коронавирусот

0
644

Филипче објави фотографија од состанок на ВМРО ДПМНЕ на чело со Александар Пандов, каде што не се почитуваат здравствените мерки и препораки за носење на маска.