АЈДЕЕ, СЕ ПОЈАВИЈА ФОТКИ КОГА И СРБИТЕ БИЛЕ ФАШИСТИ, ТЕК СЕГА ЌЕ ИМА ДРАМА, ВМРОВЦИТЕ ЌЕ СКРЕНАТ!

0
825

На социјалните мрежи се појави фотографија од србите кога биле фашисти, тек сега ќе има пиштење и вриштење од вмровците по Твитер и Фејсбук.