ФРЧКО ИМАШЕ ЕПСКИ ДУЕЛ СО ВМРОВЦИТЕ ВО ЖИВО НА РАДИО: Абе ало ВМРОВЦИ, вие не можете ментално да ги разберете договорите со Грција и Бугарија, за вас Македонецот не постои ако некој не го мрази!

0
525

– Абе ало, ВМРОВЦИ, вие не можете ментално да ги разберете договорите со Грција и Бугарија, затоа што за вас Македонецот не постои ако некој не го мрази. Вие сте створиле од македонската историја еден нов мит за Македонецот кој е вечно цел на некаков напад, на некаква закана, неправда светски заговор итн итн и сега одеднаш треба да им кажеш на сите овие дека одеднаш со сите на балканот ќе сме пријатели и цел свет ќе не помага, и они сега се уплашени, и не сакаат да излезат од пештерата, тамо им е вруќо, на безбедно се, си јадат корења, си прдат и нема тука лек за овие луѓе, готово е со нив, само треба политички да ги поразиме и да тераме без нив.

Фрчко Шоу на Канал 77!