СИЛНО ВМРО, ЗА ПОВТОРНИ ПОБЕДИ!

0
597

ВМРО- ДПМНЕ не е партија која е научена на празни штабови. ВМРО не е само клиентилистичко ДООЕЛ здружение, па кога ќе отиде во опозиција, да ,, зјае “ празно! Гордоста на ВМРО се членовите, силата е во единството. За вакви празни штабови некој мора да преземе одговороност! За повторно силно и победничко ВМРО, само со реформи кои ќе го трасираат правиот пат на Организацијата !

Фејсбук статус на Филип Колев, еден од реформаторите на ВМРО-ДПМНЕ.

brilijant