ПО ГРЕШКА СЕ ОБИДЕЛ ДА ОГРАБИ ЖЕНА УЛТИМАЈТ ФАЈТ БОРЕЦ, ОТКАКО ОД СТРАВ ЈА МОЛЕЛ ДА ЈА ПОВИКА ПОЛИЦИЈАТА ШТО ПОБРЗО, ГЛЕЈТЕ КАКО ЗАВРШИЛ!

0
419

Полијана Виана е Ултимајт фајт борец од Бразил во категорија до полутешка категорија 52кг која во Рио де Жанеиро била цел на грабеж.

Виана пред својот апартман во комплексот Жакарепага во Западната зона во Рио де Жанеиро каде била сместена чекала пријател кога во еден момент и приоѓа непознат човек кој во обидот да и го одземе мобилниот телефон и се заканил дека ќе пука со оружје доколку вика по помош.

  • Беше многу близу до мене, помислив ,,доколку е пиштол” нема да има време да повлече и да пука. Веднаш го отргнав од мене и го удрив два пати во лицето комбинирани со удар со нога со што тој веднаш беше соборен на земјата. Веднаш го фатив за вратот и му реков ,, сега ќе ја чекаме полицијата”.
  • Пиштолот со кој ме нападна беше направен од картон, вели УФ борецот Виана.
  • Таа вели дека напаѓачот откако бил соборен на земја побарал и самиот што побрзо да дојде полицијата и да го оттргне од неа.

Веднаш откако го удрив по лице тој се преплаши со што веќе не реагираше. Ми рече  да го пуштам со што му одговорив ,, нема шанса ” бидејќи ме виде како бев    гневна му реков дека нема да го пуштам додека не дојде полицијата. Па од што беше преплашен напаѓачот побара од мене да ја повикам полицијата што поскоро за да не изеде повеќе ќотек.