МАКЕДОНИЈА ПО ТОШЕ ПРОЕСКИ ОФИЦИЈАЛНО ГО ДОБИ СВОЈОТ ХЕРОЈ И НОВИОТ ПОЧЕСЕН АМБАСАДОР НА УНИЦЕФ, САШКО КОЦЕВ ВО КИНОТО ВО КРАТОВО УСПЕА ДА СОБЕРЕ 107.000 ДЕНАРИ ДОНАЦИЈА ЗА МАЛИОТ ДАВИД!

0
3879

Актерот Сашко Коцев продолжува со херојските подвизи за помош на беспомошните. Овој пат Сашко Коцев во своите намери да помогне со донации се надмина себеси , тој во премрзната сала во Кратово одржа стенд ап и успеа да собере 107.000 денари донација за малиот Давид кој боледува од рак.screenshot_4