ЕВЕ ЗОШТО ПЛУКА ПО ВЛАДАТА И ПО СЈО: Геро сменил страна, почнал да се дружи со Сашо Мијалков и Влатче Ѓорчев

0
337

Геро сменил страна, почнал да се дружи со Сашо Мијалков и Влатче Ѓорчев.