(ВИДЕО) ТАЛАТ ЏАФЕРИ НА ТЕЛМА: Планот на ВМРО ДПМНЕ да не ликвидираат и да воведат воена состојба го спречија бодигардите на Спасовски кои извадија пиштоли и почнаа да пукаат во таванот, ВМРО-вците се усраа!

0
3710