(ВИДЕО) ОВА Е ЕМИСИЈАТА ЗА КРВОПРОЛЕВАЊЕТО КАЈ ,,ДИВО НАСЕЉЕ” КОЈА МАКЕДОНИЈА ЈА ДОЖИВЕА КАКО ЗЕМЈОТРЕС

0
2130