(ВИДЕО) МИЛЕНКО И ЕДНО ЛУДО СТАРО АНТИЧКО ДЕДЕНЦЕ ГИ ПОБИЈАА СИТЕ СВЕТСКИ НАУЧНИ ФАКТИ ЗА МАКЕДОНИЈА : МАКЕДОНЦИТЕ СЕ ПОТОМЦИ НА ДИНОСАУРУСИТЕ СТАРИ 500 000 ПРЕД НОВАТА ЕРА, ФИЛИП Е НАШ, СОЛУН Е НАШ ПА ДУРИ И БУКЕФАЛ И КАМЕНОТ НА РОЗЕТА БИЛЕ МАКЕДОНЦИ!

0
509

Луда емисија на Миленко со некое старо излапавено деденце, отворија жестока дебата за потеклото на македонците, те се стари 500 000 години пред нова ера, те ова те она, уште малку ќе испадне дека сме потомци на диносаурусите, а потомок на Миленко бил оној како носорог Трицератопсот, па дури и каменот на Розета бил македонец, демек таму нешто било искресано на древно македонски јазик! 😀