(ВИДЕО) БОКИ 13 ДВА СААТА ГИ МАЛТРЕТИРАШЕ ГЛЕДАЧИТЕ И УРЕДНИЦИТЕ НА 1ТВ СО НЕГОВОТО ЕГО ИНТЕРВЈУ

0
349

Сопственикот на 1ТВ, Боки 13 си направи свое два часовно интервју малтретирајќи ги гледачите на телевизијата да го гледаат овој ЕГО хорор. Ова е многу лош и нарцисоиден потег на сопственикот на телевизијата кој ужасното интервју со новинарот Зоран Божиновски го сврти кон своето ЕГО и збореше два часа без соговорник, сега истата ситуација само со два уредници на 1ТВ.