ХИТ ВИДЕО НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ – СРПСКИОТ МИНИСТЕР ЗА ОДБРАНА ВУЛИН ПРЕД НЕГОВИОТ РУСКИ КОЛЕГА, МИНИСТЕРОТ ЗА ОДБРАНА ЛАВРОВ ГО НАРЕЧЕ ПУТИН БУДАЛА!

0
2116

На социјалните мрежи се појави како српскиот министер за одбрана Александар Вулин го нарекува претседателот на Русија, Путин пред неговиот руски колега, министерот за одбрана Сергеј Лавров каде за рускиот претседател се обраќа со зборовите ,,За мир се потребни минимум двајца, а за војна само една будала”.