ОВИЕ ИСУШЕНИТЕ ПАЛМИ ЗА КОИ ДАДОВМЕ МИЛИОНИ ЕВРА СЕГА ДА ГИ ИСКОРНЕМЕ ПА УДРИ УДРИ ПО ГАЗОТ НА ВМРОВЦИТЕ ДОДЕКА НЕ ИМ СТАНЕ ЦРВЕН КАКО НА БАБУН

0
631

Ова исушените палми што вмровците ги платија милиони евра сега треба да ги искорнеме и да удриме по газот на вмровците се додека не им се направи црвен како на бабун.