КАКВА БРУКА: ГЛАВНИ ЛУЃЕ ВО ВМРО ДПМНЕ СЕ СИНЧИЊАТА НА ЕКС ШЕФОВИТЕ НА ДБК ВО ГРУЕВИЗМОТ?!?!

0
1218

Синот на екс шефот на ДБК во времето на Груевизмот сега е главен човек во ВМРО ДПМНЕ за надворешна политика?!?!

Детето во Груевизмот добило државна стипендија да студира на американскиот реномиран универзитет Џон Хопкинс?!?

Баш синот на шефот на ДБК, не некое дете на некој работник или селанец, туку баш синот на најмоќната владина агенција добил стипендија и сега е главна политичка надеж за опозициската ВМРО?!?!

Каква брука е ова за партијата која едно време важеше за партија на сиромашните класи во земјава…

Инаку овој таткото, Љупчо Андоновски беше фатен со Мицко во кафаната во Дебар Маало кога Мицко го прекрши полицискиот час за да ака по кафани, ете зошто синчето е толку промовирано во партијата, тате е близок на лидерот.