ГЛЕЈТЕ КАКВИ БУДАЛИ ПОБЕГНАТИ ОД БАРДОВЦИ НАРОД ХРАНИ ВО МПЦ – ОТЕЦ СТЕВАН ЗДРАВЕСКИ : НЕ СЕ ПРИЧЕСТУВАЈТЕ КАЈ ВАКЦИНИРАНИ СВЕШТЕНИЦИ, ОТИ ВО ВАКЦИНИТЕ ИМА КЛЕТКИ ОД АБОРТИРАНИ ДЕЧИЊА

0
375

Отец Стеван Здравески од Преспанско-пелагониската епархија, со апел до верниците:
„Не се причестувајте кај вакцинирани свештеници, оти во вакцините има клетки од абортирани дечиња“.
Тоа е истиот оној свештеник на МПЦ-ОА, кој пред три години рече:
„Ако Заев се причестува, тогаш отров нека му се стори причестот“.
Поп ли е, ѓаол ли е?

Фејсбук статус на новинарот Зоран Милошески.