ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ: МОРАМ ДА ГО ПОФАЛАМ МИТКО ЈАНЧЕВ, ЧОВЕКОТ СО СВОИ ЛОКАЛНИ СИЛИ УГАСИ ТРИ ГОЛЕМИ ПОЖАРИ КОИ СЕ ЗАКАНУВАА ДА ГО УНИШТАТ ЦЕЛ КОЖУВ

0
269

– Митко Јанчев бараше хеликоптери му реков дека нема да располагање, и тој се организира со свои локални сили и изгаси три големи пожари што ако отидеа накај Кожув господ немаше да може да го угаси, цел Кожув ќе отидеше во неповрат, се покажа Митко Јанчев како многу способен менаџер тие денови му честитам.

Генерал Ангелов на Тв Алфа.