ВАСЕТО УПОРНО СЕДИ ВО СКУТОТ НА ГРУЈО И МИЈАЛКОВ : Бара СДСМ да го молат овој црв за да биде на нивна страна?! Е ОД ВАКВИ ПИЦАЈЗЛИ СО НЕНОРМАЛЕН ПРИМИТИВИЗАМ И МАКЕДОНИЈА И ОПОЗИЦИЈАТА ПАТАТ!

0
1055

Наместо да честита што опозицијата успеа да издејствува предвремени избори, оставка на влада после нова година, оставка на пола министри уште сега, специјален обвинител и редица други промени кои ќе следат во МТВ и разни агенции, Васето продолжува да сере и да паламуди и да навредува со што практично продолжува да му го цица патлакот на Грујо и Мијалков од само нему познати причини!

eftov

Погледнете, тој јавно кажува дека некој во СДСМ требало да му се јави и да го покани на кафе и да го замоли да биде на нивна страна?!?!?! Со ваков режим со ваква диктатура со вакви мафијаши сам ако не ти текнува на која страна да бидеш, тогаш ти не си новинар туку си гомно скапано смрдливо! Ете од вакви црви си патиме, затоа е Грујо 10 години на власт, поради вакви кретени во нашите редови, Стевчо Муња, Ивор, Савова и слични предавници на опозициската кауза!

eftov_primitivizam

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=1LAzZWxkmA4[/youtube]