КОГА СО МЕСЕЦИ ПЛУКАШЕ БЕЗ ДОКАЗИ ПО КИКИ И ФРИКИ, МУВА НЕ ГО ЛАЗЕШЕ: ГЕРО ПРАВИ ДРАМИ, БИЛ УПЛАШЕН ДЕКА НЕКОЈ ЌЕ ГО УБИЕ ПО ИЗЈАВАТА НА ЗАЕВ?!?!

0
1109

Геро полуде по изјавата на премиерот. Иако не кажа на кого мисли почна да хистерише на фејсбук и иако долги години плука без докази по Кики и Фрики без око да му трепне сега прави драми дека некој сакал да го убие по изјавата на премиерот Заев?! Каков преварант човече…