(ВИДЕО) ОФИЦИЈАЛНО СИНОЌА ЧОМ СЕ ПОВМРОВЧИ ПА НА ТЕЛМА ЗАПОЧНА ДА ЛАМЕНТИРА ЗА ТОА КАКО МАЌЕДОЊА ЌЕ ЈА СНЕМАЛО, ЌЕ БИЛА ДВОЈАЗИЧНА, ЌЕ ИМАЛО ФЕДЕРАЛИЗАЦИЈА

0
1706