(ВИДЕО) БОЖЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА СО ВМРО ДПМНЕ: Бараат оставка од Никола Димитров затоа што ја внел земјата во НАТО?!?!

0
502
Вистински лидер на опозицијата кому како што вели самиот Македонија му е пред се, ќе искочеше на пресс, може и снимен да е пресот да честита на Владата, еве не мора ни на Владата, на граѓаните барем, покана за  Ама не, он се фатил за амнестија!