(ВИДЕО) АЦО АЛУМИНИУМ: ГРУЈО ЌЕ СЕ ВРАТИ ВО МАКЕДОНИЈА ТРИУМФАЛНО НА БЕЛ КОЊ!

0
467

Комичен настап на Ацо алуминиум во емисиите на козарот Миленко шоу. Грујо ќе се врател во Македонија и тоа триумфално на бел коњ.