ЧЕСТИТКА ОД ЗАЕВ ЗА ПРВИ МАЈ: СО ВАШИОТ ТРУД ЈА СТАБИЛИЗИРАТЕ МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА

0
241
“Почитувани граѓани, работнички и работници, нека е честит 1 Мај – Меѓународниот ден на трудот. Вие сте движечката сила на македонската економија и на развојот на нашето општество.
Економијата ни е стабилна, кризата ја поминавме без поголеми потреси и конечно излегуваме од неа. За тоа сте најзаслужни токму вие и вашиот труд! Бидете горди поради тоа и знајте дека државата е тука секогаш за вас, затоа што оваа држава ја разбира и цени работничката мака.”
– ФЕЈСБУК СТАТУС ОД ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ