Таравари: Нема смисла гласањето во СДСМ само со еден кандидат за лидер

0
185

Потпретседателот на Алијансата за Албанците и актуелен градоначалник на Гостивар, вчера во интервју на Алфа изјави дека не гледа голем демократски исчекор во СДСМ со тоа што бил предложен само еден кандидат за лидер. Но она што заборави да го спомне е дека не е виновен Заев тоа што незадоволните во СДСМ не предложиле свои кандидати и различни програмски платформи за да му парираат.