(ВИДЕО) Star Trek Beyond ќе биде исполнет со акција, според трејлерот

0
1309

Новото продолежние на Star Trek, Star Trek Beyond ќе има невообичаено многу акција, барем ако судиме според трејлерот. Покрај стандардните прикази на бродот и технологиите кои се користат за комуникација и истражување, ќе има доста борби во вселена и на копно, пронаоѓање на нови видови, тензија и забава. Веројатно постоењето на повеќе акција е логично земајќи предвид дека е филм и дека режисер овој пат е Џастин Лин, а не Џ. Џ. Абрамс.

Ако сакате да знаете што ќе ве чека – трк да го прегледате на видеото погоре. Премиерата во САД ќе биде на 22 јули 2016 г., а во филмот ќе настапат Идрис Елба, Софија Бутела, Зои Салдана и други.