БОРБА СО КРИМИНАЛ, СПАСОВСКИ: ЗАПЛЕНЕТА ДРОГА СО ВРЕДНОСТ НАД 800 ИЛЈАДИ ЕВРА, ПРИВЕДЕН Е И ВИСОК ПОЛИЦИСКИ СЛУЖБЕНИК

0
351

“Полицијата заплени дрога вредна над 800 000 евра, приведен е и висок полициски службеник” – објави министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски.

Засега нема повеќе детали за полициската акција, освен дека е спроведена заедно со американската агенција за борба против наркотици.

“Продолжуваме заедно со нашите стратешки партнери во неселективна борба против криминалот” – напиша Спасовски на Фејсбук.