Skype за Android доби нов изглед и функционалности

0
1312

skype-for-android-5-61

Android верзијата на Skype продолжува да се подобрува, а сега освен нов изглед доби и нови функционалности кои ќе ја направат апликацијата поубава и поквалитетна.

Списокот на сите подобрувања во верзијата 5.6 можете да го прочитате тука, а новата верзија можете да ја симнете од тука.