ВАКЦИНАЦИЈАТА СИГУРНО НАПРЕДУВА: РАСПРЕДЕЛЕНИ СЕ ТЕРМИНИ ЗА СИТЕ ЛИЦА ОД СКОПЈЕ НАД 40 ГОДИНИ ПРИЈАВЕНИ ЗА ВАКЦИНАЦИЈА

0
225

Термини за вакцинација добија сите граѓани над 40 годишна возраст од Скопје кои до 30.04.2021 изразиле желба за вакцинирање преку веб страницата www.vakcinacija.mk.

Во текот на следните три дена и од останатите градови во земјава, термини за вакцинирање ќе добијат граѓаните над 40 годишна возраст кои до крајот на април изразиле желба за вакцинирање на www.vakcinacija.mk.