ПОРАДИ ВАКВИ НАСТАНИ ИМА 40-50 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНА ДНЕВНО: ПРЕКИНАТА СВАДБА ВО КОЧАНИ

0
554

Денеска околу 14:00 часот во ОВР Кочани било пријавено организирање на свадбена прослава на ул. Шукри Шаин во Кочани на која биле присутни повеќе граѓани.

Веднаш по пријавата, на местото на настанот се упатиле полициски службеници од ОВР Кочани и по консултации со дежурен јавен обвинител од ОЈО Кочани од слобода се лишени пет лица, а свадбената прослава е прекината, информираат од министерството за внатрешни работи.