-1.5 C
Prilep
Wednesday, February 1, 2023
Home Македонија НАПРЕДОК ВО БОРБАТА ПРОТИВ КОРУПЦИЈАТА, ДКСК: ПОТРЕБЕН НИ Е ЗАКОН ЗА ПОТЕКЛО...

НАПРЕДОК ВО БОРБАТА ПРОТИВ КОРУПЦИЈАТА, ДКСК: ПОТРЕБЕН НИ Е ЗАКОН ЗА ПОТЕКЛО НА ИМОТ

0
769

Во однос на автомобилот на поранешниот генерален секретар во Владата Драги Рашковски, Ивановска рече дека ќе биде пријавено во Финансиска полиција доколку тој прикажал нереален анкетен лист.