(ВИДЕО) И КУРТОНИТЕ ГЛУМАТ ВО СПОТОВИТЕ НА СИЉАНОВСКА: Еден од уредниците на про-рускиот портал ИНФОМАКС, Милош Милошевски во спотот глуми омладинац!

0
2239

Милош Милошевски работи како уредник и камерман во порталот Инфомакс кој е славен со својата брутална куртонска проруска националистичка уредувачка политика. Тоа што му е срам на Курир да го објави, го објавува Инфомакс!

Самиот Милошевски често е пристутен на пресовите на премиерот Заев и му поставува контрирачки критички прашања, последен пат на прочка го праша дали ќе побара прошка од народот за своите гревови!

И токму ова бате глуми во спотот на Сиљановска, се преставува како омладинац кој ќе гласа за Сиљановска за да се оправи државата!