(ВИДЕО) КОМЕДИЈА: КРАВИТЕ СО НЕВИДЕНА ГАЛАМА МУ ГО ЕБАА ПРЕСОТ НА ГРУЈО, НЕ ГО ОСТАВИЈА ДА ЗБОРУВА, НОВИНАРИТЕ СЕ ГАЗЕА ОД СМЕЕЊЕ, ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ СЕ ВРТЕШЕ КАКО ПОСРАН!

0
977

Комедија, првото појавување на Грујо по аболицијата беше едно големо фијаско, ПР службата на режимот решиле да го стават пред крави ама тие пустите не разбираат дека тој пред нив е лично фирерот па му го ебаа целиот прес со невидена галама!!