Донирајте за скромна медиумска опрема на Народен Глас за поквалитетна медиумска борба против режимот на Грујо и бандата клептоманска на власт

0
1459
Почитувани читатели
 
Порталот Народен Глас има потреба од донации за скромна медиумска опрема, Народен Глас е мал информативен портал кој располага со брзи и кредибилни информации кој имаат цел да ги информираат македонските граѓани а понекогаш и некои информации да делуваат превентивно во општеството во кое живееме.
 
Народен Глас е медиум со скромен буџет така што поради тие причини располага и со мали ресурси па во одреден период на годината порталот има потреба за финансиски средства од читателите како и од бизнис заедницата.
 
Средствата од читателите како и од бизнис заедницата се употребуваат во инвестирање на медиумска опрема, опрема која би ја олеснила теренската и техничката работа.
 
Со почит, Рубин Иваноски, главен и одговорен уредник на порталот Народен Глас.
Донациите може да ги направите на следната жиро сметка 
Рубин Иваноски – Тутунска Банка 210501679127182