29 НОВИ ЛЕД СВЕТИЛКИ ЗА УРБАНО И АМБИЕНТАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА

0
178

Во Струмица и ноќта треба да биде како ден.

Поставуваме улично осветлување на улицата „Васил Главинов“ во должина од 740 метри.
Овој простор ќе биде осветлен со вкупно 29 нови ЛЕД светилки за урбано и амбиентално осветлување.

За овој зафат издвоивме 4,5 милиони денари од општинскиот буџет.
Струмица се сака со дела, а за нив се работи од срце ❤️

Фејсбук статус на градоначалникот на Општина Струмица, Костадин Костадинов.