(+18) Целосно се соблекле и имале секс пред целиот клуб

0
880
Момче и девојка се соблекле до гола кожа и се впуштиле во „жешка акција“, додека останатите гости во клубот ги поздравувале и ги бодреле.

Снимката од жешката „секс акција“ меѓу млада двојка во еден клуб во Русија стана вистински хит на интернет.

Имено, видеото било снимено во рускиот клуб “Партизан“, а настанало на Денот на вљубените (колку соодветно, нели?). Момчето и девојката ја соблекле од себе целата облека и се впуштиле во „акција“, додека останатите гости во клубот ги гледале и ги бодреле.

Инаку, официјалното мото на овој ноќен клуб во Русија е „Сè што се случува во Партизан, останува во Партизан“.

https://www.youtube.com/watch?v=kBahpoml3cQ&feature=player_embedded

Сепак, се чини дека ова видео им ја нарушило репутацијата, бидејќи снимката од овој настан во клубот дефинитивно не останала само таму и сега може да ја погледне секој кој има пристап до интернет.