17 продукти кои не личат на рекламата – плаќаш едно, а добиваш нешто СОСЕМА ДРУГО!

0
966
  1. Можеби сте порачале бразлетна а не сте знаеле?! 14810310-28400560-3-0-1498067432-1498067443-650-1-1498067443-650-cfaa96a0af-149816476512. Со расштрклано оригано

14810260-2ristorante-1497953998-650-3a6bf18f06-14981647651

3. Сплескан твист

14810210-3twists-1497954089-650-b356ecc94f-14981647651

4. Леплива лепенка

14810160-4nonstickfrypan-1497954280-650-8d607de637-14981647651

5. Со бомбони на врвот?! Но каде се бомбоните?! Ах, ете ги бе!

14810110-5candytopped2-1497954424-650-5a7367aa3b-14981647651

6. Повеќе како Мачкосаурус

14810060-catosaurs2-1497954667-650-59c122dace-14981647651

7. Лажни МекФјури14810010-28400460-4-0-1498067369-1498067378-650-1-1498067378-650-98f89a5cdf-14981647651

8. Спајдермен здебелен ко вол

14809560-28400660-5-0-1498067638-1498067652-650-1-1498067652-650-914a6359ee-14981647651

9. Спонџ Клопс

14809960-6-0-1498067840-1498067855-650-6c93b385e6-14981647651

10. Изгледа е премалку растегнато, треба повеќе

14809910-28400910-7-0-1498068062-1498068119-650-1-1498068119-650-eefdac2868-1498164765111. Изгледа како да сака да каже што ќе излезе откако ќе го изедете ова!

14809860-10lasagna-1497955120-650-815d81b788-14981647651

12. Каква превара14809810-28401110-8-0-1498068348-1498068353-650-1-1498068353-650-31aca25603-14981647651

13. Не сум сигурен, Тако Бел, повторно не сум сигурен!

14809760-28395060-1-0-1498064889-1498064909-650-1-1498064909-650-e56d1c220f-14981647651

14. Мачко-Строфични чорапи

14809710-sdf-0-1498131527-1498131532-650-958fcdcfa7-14981647651

15. Очигледно неможе никако да му ги исправат забите на Сунѓерот Боб!

14809660-14spongebobpopsickle-1497956002-650-710ec77f52-14981647651

16. Можеш да ја забележиш разликата?!

14809610-28401210-9-0-1498068530-1498068559-650-1-1498068559-650-6e0c467c96-14981647651

17. Фотографијата е само за илустративни намени

14809510-28400260-2-0-1498066386-1498066397-650-1-1498066397-650-4be4ece1b9-14981647651