150 ЌЕБАПИ ТЕЖАТ ПОВЕЌЕ ОД 150.000 СИЛУВАНИ ГЛАСОВИ!?

0
367

Пред фактите, нели, и боговите молчат. Па, медиумските „богови“ на груевизмот, веројатно, затоа ги одмолчуваат таквите податоци.

Како лудачки, пак, ми е аргументот на фановите на груевизмот дека колку и да биле украдени гласови, разликата била толку голема, околу 200.000 гласови, што тоа не менувало ништо, во смисла на волјата на народот.

Е ова ми изгледа како некоја личност да биде силувана, брутално малтретирана и искасапена до смрт, ама бидејќи била тешко болна, со уште некој месец живот, силувачите и убијците да не одговараат за злосторството.

И така ќе умрела, нели! Како што овие, и без силување и крадење, ќе победеле! Алал да ви е резонот, морони едни!

За 150 украдени ќебапи лани осудија велешанец на 3 години затвор. Зар ќебапите се повредни од човечките души и од нивните гласови? И не ви пречи вакви криминални умови да ве водат!? Јаз’к!

 

Пишува
Јадранка КОСТОВА

 

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”!