ТАРАВАРИ: ПАРКОТ КАЈ ОПШТИНСКАТА ЗГРАДА ВО ГОСТИВАР ГО ДОБИВА СВОЈОТ ОБЛИК

0
405

Parku në afërsi të objektit komunal po merr formë 💡🍃
Pas vendosjes së 800 metrave katrorë travertin dhe1500 metra katrorë gjelbërim, këtyre ditëve instaluam ndriçim modern.🔅

Me ritëm të përshpejtuar punojmë për ta transformuar këtë pikë në një nga qendrat më të bukura të qytetit.✅
***

Паркот кај општинската зграда добива облик 💡🍃
Откако поставивме 800 квадратни метри травертин и 1500 квадрати зеленило, деновиве поставивме модерно осветлување.🔅

Со забрзано темпо работиме на преобразување на оваа точка во една од најубавите во градот.✅
***

Belediye Binası’ndaki Park şekilleniyor 💡🍃
800 metrekare traverten ve 1500 metrekare yeşil alan oluşturduktan sonra, bugünlerde modern aydınlatmalar kurduk.🔅

Bu noktayı şehrin en güzel noktalarından birine dönüştürmek için hızla çalışıyoruz.✅

Фејсбук статус на градоначалникот на Општина Гостивар,  Арбен Таравари.