ШОКАНТНА МЕГА НУКЛЕАРКА : ПРВО ОСОМНИЧЕНИОТ ВО ШПИОН ГО ИМАЛ СНИМЕНО РЕЧИСИ ЦЕЛО РАКОВОДСТВО НА ВМРО ДПМНЕ И ПОЛА МАКЕДОНСКА БИЗНИС ЕЛИТА ВО ГЕЈ СЕКС И ОРГИИ ВО СВОЈОТ ЛУКСУЗЕН СТАН НА ХАЛКИДИКИ КОЈ ИМ ГО ДАВАЛ ДА ГО КОРИСТАТ, НО ТАЈНО ГИ СИНМАЛ И ПОТОА ГИ УЦЕНУВАЛ, ЗАТОА МУ СМЕСТИЛЕ АФЕРА ,,ШПИОН” И ГО ЗАТВОРИЛЕ НА 15 ГОДИНИ ЗАТВОР!

0
15792

Како е можно пошироката јавност ова да не го дознае за време на процесот Шпион? Дури сега во документарецот на Босанската подружница на Катарската, Ал Џезира, се откри на пошироката јавност дека прво обвинетиот и сега осуден на 15 години затвор за аферата Шпион, Марјан Ефремов од Велес, екс вработен во македонската Агенција за Разузнавање до 2009-та а потоа близок пријател на многу македонски политичари и бизнисмени, со години ги снимал истите тие политичари во својот луксузен стан на Халкидики каде во доверба им огранизирал оргии и геј средби, за потоа да ги уценува со тие снимки и да им бара големи суми на пари.

dd4-1

Тоа го открива Ал Џезира:

Дали поради тоа што нагазнал на преголема риба во ВМРО ДПМНЕ, режимот му се одмаздил со 15 години затвор? Дали Марјан Ефемов се преценил? Кои се тие за кои имал снимки за геј секс и оргијашење?

 mkd-200302

Дел од можните имиња ги објави на радио Канал 77 и на ТВ 21 едниот од обвинетите во аферата и осуден на 3 години затвор, екс разузнавачот Александар Диневски.

%d1%81%d1%82%d0%be%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%be%d1%80%d0%b0-13

Еве ги можните имиња од ВМРО ДПМНЕ: